Advanced communication - Taking communication to the next level

Nasza Tożsamość:

Określa nas sukces naszych Klientów. Jesteśmy inżynierami komunikacji, którzy projektują i implementują efektywne strategie komunikacji oraz strategie nowo biznesowe wpływające na rozwój przedsięwzięć, nad którymi pracujemy. Oceniamy sytuację, dopasowujemy działania lub przebudowujemy komunikacyjne fundamenty organizacji lub sytuacji, aby wykreować korzyści i wesprzeć Klientów w realizacji ich celów. Budujemy przyszłość: dzięki zaawansowanej komunikacji wpływamy na rozwój biznesu naszych Klientów.

Nasza Misja:

Naszą misją jest wspieranie naszych Klientów w realizacji ich celów oraz w rozwoju ich biznesu. Najlepsi profesjonaliści, posiadający rozległą wiedzę i bogate doświadczenie w prowadzeniu działań komunikacyjnych i marketingowych w Polsce i na terenie innych krajów, wspierają Klientów w prowadzeniu efektywnej, właściwej komunikacji wewnątrz organizacji oraz w prowadzeniu relacji ze środowiskami zewnętrznymi, jak klienci, partnerzy biznesowi, regulator czy lokalne społeczności. Planujemy działania i działamy w imieniu naszych Klientów stale monitorując i dopasowując aktywności do ewoluujących politycznych, ekonomicznych, społecznych oraz technologicznych rynkowych uwarunkowań.

Nasza Wizja:

Chcemy stać się firmą pierwszego wyboru na międzynarodowym rynku usług doradczych w zakresie komunikacji i rozwoju biznesu. Pracujemy z najlepszymi na rynku profesjonalistami, którzy wypracują dodaną wartość dla każdej firmy i każdego przedsięwzięcia, którym zajmuje się Advanced Communication. Nasze cele osiągamy poprzez bycie najlepszym partnerem biznesowym dla naszych Klientów dostarczającym im komunikacyjnych rozwiązań dopasowanych do ich potrzeb i wpływających na rozwój ich biznesów.

Nasze Wartości:

Doświadczenie: ponieważ dla naszych Klientów pracują tylko najlepsi profesjonaliści na rynku

Kreacja: ponieważ budujemy i wdrażamy unikalne rozwiązania dopasowane do potrzeb naszych Klientów

Zaangażowanie: ponieważ komunikacja to nasza pasja, a definiuje nas sukces naszych Klientów

Zaufanie: ponieważ sprawy naszych Klientów są naszymi sprawami